Κλινική Διατροφή
Η κλινική διατροφή είναι μια ειδική μορφή διατροφής που σχεδιάζεται για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και ασθένειες, όπως διαβήτης, καρδιαγγειακές παθήσεις, νεφρική ανεπάρκεια, δυσλιπιδαιμίες κ.ά. Μπορεί να περιλαμβάνει τη ρύθμιση της πρόσληψης θρεπτικών στοιχείων, των υγρών, της πρωτεΐνης, των υδατανθράκων και των λιπαρών. Στην κλινική διατροφή μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν συμπληρώματα διατροφής και κατηγορίες τροφίμων που έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων ασθενειών.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του ασθενούς και την πάθησή του, αναλύουμε την κρισιμότητα της παθολογικής κατάστασης και κατ’ επέκταση στοχεύουμε στο πιο «ανώδυνο», και απαίδευτο μονοπάτι για την βελτίωση της υγείας του διαιτώμενου και τη διαχείριση των συμπτωμάτων της πάθησης.
Το κατάλληλο σιτηρέσιο είναι αυτό που θα ενισχύσει την απόδοση της ιατρικής παρέμβασης και συνεργιστικά με αυτήν, θα ρυθμίσει το εκάστοτε νόσημα μας, θα καταπραΰνει τα συμπτώματα του νοσήματος, θα αποκαταστήσει την ομαλότητα και τελικά θα βελτιώσει την ποιότητας ζωής των ασθενών.
Μήπως τελικά είναι πιο σημαντικό από όσο νομίζουμε η υιοθέτηση μιας εξατομικευμένης και ισορροπημένης διατροφής όταν πάσχουμε από κάποιο κλινικό νόσημα;
Αναλαμβάνουμε διατροφικά, άτομα με τις παρακάτω κλινικές παθήσεις:
“Λαμβάνοντας τη βοήθεια, την καθοδήγηση και την προσοχή που σας αναλογεί, σας περιμένουμε ώστε να τροποποίησουμε τις συνήθειές σας και να εστιάσουμε στην υγεία σας!”
Συχνές Ερωτήσεις
Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις
που μπορεί να έχετε πριν την πρώτη σας επίσκεψη!